Ulrik Wilbek

5. juni 2017

Mit navn er Ulrik Wilbek

Jeg er 59 år og uddannet skolelærer. Jeg er gift med Susanne og har tre børn.

Jeg blev valgt som borgmesterkandidat for Venstre i Viborg Kommune i april 2016.

Jeg har tidligere siddet i byrådet i den gamle Viborg Kommune i perioden 1998 – 2002. Her fungerede jeg som socialudvalgsformand, samtidig med at jeg sad i økonomiudvalget.

I perioden 1988-2014 var jeg ansat som håndbold træner i henholdsvis Viborg HK og Dansk Håndbold Forbund. Fra 2012-2016 var jeg sportschef I DHF.

Sideløbende med min trænerfunktion har jeg siddet i adskillige bestyrelser og Advisory Boards samt fungeret som coach og sparringspartner for sportstrænere, sportsudøvere og virksomhedsledere. Senest har jeg fungeret som rådgiver i 2 år i Brøndby IF.

I dag sidder jeg i Team Danmarks bestyrelse på syvende år og er næstformand i organisationen ”Aldrig Alene”, som er en NGO, der støtter op om ensomme unge.

Jeg er uddannet i NLP og Coaching og har licens til at teste i Garudas person- og kompetence profiler. Sideløbende med min trænerkarriere har jeg undervist indenfor disse områder.

Siden 1992 har jeg holdt over 1000 foredrag for virksomheder, kommuner m.m. om bl.a. Ledelse, Motivation og Talentudvikling. Jeg har skrevet 7 bøger om disse temaer heriblandt de to bestsellere ”Tro på dig selv” og ”Gør en Forskel”.

Det er klart, at jeg vil benytte mig af nogle de kompetencer, jeg har tilegnet mig gennem årene, hvis jeg kommer i kommunalbestyrelsen – uanset om det bliver som borgmester eller i en anden funktion.

Siden september 2016 har jeg brugt al min tid på at forberede mig på kommunalpolitikken gennem besøg på utallige institutioner, skoler, virksomheder og møder med forskellige organisationer. På den måde sikrer jeg mig, at jeg tilegner mig så meget viden som muligt indenfor alle de politiske områder. I det hele taget er jeg en person, der er 100% engageret i de opgaver, jeg påtager mig. Det gælder ikke mindst i denne situation, hvor jeg vil gøre alt for, at borgerne i Viborg Kommune skal opleve, at de lever i en af Danmarks bedste kommuner

Du kan følge mine politiske holdninger og budskaber på mine Facebook opslag, som jeg skriver et par stykker af om ugen.

Venstre i Viborg Kommunes overordnede slogan i valgkampen er Ambitioner og Sammenhæng.

Det kan du også læse meget mere om på Facebook siden.