Thomas Evald Thomsen

9. juni 2017

Mit navn er Thomas Thomsen

Jeg er født og opvokset på en gård i Vestjylland, midt mellem Hoven og Tarm, som nummer 6 i en søskendeflok på 9. Jeg flyttede til Viborg i 1983, hvor jeg startede ved Prinsens Livregiment. Der blev jeg uddannet og arbejdede i 10-12 år i forskellige funktioner, jeg  dyrkede bl.a. meget sport, og var på regimentets militær femkamp hold og triathlon hold. Jeg har også været udsendt som FN soldat på Cypern.

Jeg blev efterfølgende uddannet som maskinsnedker og blev værkfører i et større møbelsnedkeri. Jeg blev senere produktionschef, og det endte med jeg købte fabrikken i Sejling ved Silkeborg. Der producerede vi fyrretræs møbler, og da den æra var slut omlagde jeg produktionen til special køkkener. Jeg solgte senere min andel, og var i en periode konsulent for andre virksomheder. For 7 år siden startede jeg min nuværende virksomhed, TT Inventar, hvor jeg fremstiller specialmøbler til offentlige kontorer, butikker og private.

Privat er jeg bosiddende i Bruunshåb, og har været det siden 1992. Jeg har 2 drenge Mikkel og Steffen, som har boet fuld tid hos mig efter jeg blev skilt fra deres mor. Deres mor døde desværre få år senere, og jeg således været alene far indtil for 6 år siden da jeg mødte min kæreste Jeanette. Vi bor nu sammen og samtidig er vi aflastningsfamilie for en autistisk 16 år gammel dreng.

I fritiden har jeg tidligere været formand for Viborg Triathlon Klub, og været fodbold træner i BT/SVIF. Nu spiller jeg lidt super veteran bold i BT, løber lidt i Viborg AM, spiller golf i Viborg Golf Klub og cykler lidt søndags mountainbike.

Jeg opstiller for Venstre i Viborg kommune for at gøre min indflydelse gældende.

Med målsætninger og visioner om at styrke udviklingen i landdistrikterne og sikre en trivsel i nærmiljøet, og for mit vedkommende specielt Bruunshåb og Tapdrup området.

At få en forbedre infrastruktur, her tænker jeg især på en østlig omfartsvej uden om Bruunshåb. Bedre infrastruktur i det hele taget gennem Viborg.

Bedre cykelstier med hele løsninger.

Forbedret respekt og omsorg for mennesker med handicap.

En forenkling i tilgangen til kommunen for den enkelte borger.