Niels-Jørgen Ottesen

6. juni 2017

Mit navn er Niels-Jørgen Ottesen

Indenfor de sidste 60 år har Bjerringbro By stået model til 3 kommune sammenlægninger, og efter den sidste, er vi nu blevet en del af Viborg Kommune. 

Jeg har tidligere været engageret i lokalpolitik, og har igen fået lysten, denne gang for partiet Venstre.

Efter at familiens 3 voksne børn er flyttet hjemmefra og jeg er gået på efterløn, har jeg igen lyst til at prøve at påvirke udviklingen i Bjerringbro. For mig er det vigtigt at fastholde det serviceniveau byen har i dag – og meget gerne være med til at udbygge det.  Jeg kan også se, at hjemmeplejen har mere end rigeligt at se til, og her kunne jeg tænke mig at se lidt nærmere på, om der kunne være yderligere tiltag, som kan få både de ansatte og de ældre til at glæde sig - også til i morgen

Og så skal der gerne komme flere tilflyttere – ikke kun til kommunen, men også til Bjerringbro.

Og har jeg nu forstand på det ??

Jo, det mener jeg.

Min baggrund er en realeksamen, udlært håndværker og i mine yngre år arbejde jeg på de store byggepladser rundt omkring i landet, hovedsalig med havnebyggeri. I en periode havde jeg ansvaret for en del unge socialt belastede personer, mellem 18 og 25 år, som jeg havde med i forskellige beskæftigelses projekter.

Som 32 årig blev jeg forretningsfører / driftschef i et stort almennyttigt boligselskab, hvor selskabets forskellige aktiviteter skulle samles på et kontor. Et job som spændte bredt lige fra ansvar for personale, drift af ejendommene, alt omkring økonomi og vores nybyggeri.

Et utrolig alsidigt job, som jeg bestred i godt 20 år. Som godt 50 årig var det tid at prøve kræfter i ejendomsbranchen, indtil Viborg Kommune ringede og spurgte om vi kunne have et par tvillingdrenge på knap 16 år til at bo ved os – til de blev voksne. Selvfølgelig, og det blev en helt fantastisk oplevelse – for alle parter.

Ud over mine daglige jobs, har der også været tid til at deltage i et utal af folkevalgte foreninger, bestyrelser, såsom skolebestyrelser, gymnasiet, idrætsforeninger, Bjerringbro Byråd, Bjerringbro Idrætspark, menighedsrådet o.s.v.

Gennem mange år har jeg været domsmand i Boligretten, Retten i Viborg og Landsretten.

Indtil jeg gik på efterløn har jeg været holdleder for BSVs håndboldherrer gennem de sidste 11 år.

Jeg håber mit lokale arrangement gennem rigtig mange år, kan give valg til Viborg Byråd her til november, således at Venstre kan få borgmesterposten , men sandelig også så Bjerringbro kan blive repræsenteret på bedste vis i årene fremover.

Så derfor: Ottesen – din lokale mand i byrådet.