Michael Nøhr

6. juni 2017

Jeg hedder Michael Nøhr:

Jeg er 40 år gammel og bor i Klejtrup med min kone, Charlotte, og vores to piger på 5 og 8 år.

Jeg har altid boet i Klejtrup og til dagligt arbejder jeg på Arla Foods i Århus, hvor jeg arbejder i administrationen, som Planlægger – som går ud på at sende produktionsordrer ud til vores mejerier.

I min fritid har jeg i over 20 år været frivillig foreningsleder, såsom fodboldtræner, formand for Klejtrup Boldklub og nu formand for Klejtrup Kultur- & Multicenter.

Generelt interesserer jeg mig meget for idræt og selv dyrker jeg løb og MTB cykling.

Politiske budskaber:

Jeg er i gang med min første periode i Viborg Byråd og synes, at det er meget spændende, og vil gerne fortsætte mit arbejde i Byrådet efter næste valg, så derfor genopstiller jeg.

Jeg har særlig interesseret i lokal områderne, som udgør en stor del af Viborg Kommune, både geografisk og befolkningsmæssigt, hvor jeg gerne vil være med til at sikre fremdrift i disse områder i samarbejde med Viborg Landsbysammenslutning.

Idrætten og foreningslivet er også to af mine fokus områder, hvor jeg vil arbejde for gode og nemmere vilkår til kommunens foreninger i samarbejde med Viborg Idrætsråd, som jeg i tidernes morgen også var med til at starte op.

Vores folkeskoler har også min interessere, da det er vigtig at vores børn får en god start på livet både på det faglige- og sociale område. Her spiller vores folkeskole en vigtig rolle, hvor det er vigtig, at vi får arbejdet den nye skolereform godt ind i hverdagen sammen med den nye skolestruktur for Viborg Kommune.

Alle ovenstående områder kan ikke realiseres, hvis vi ikke har penge til dette, og her har kommunens erhvervsliv en vigtig rolle i dette, da de er med til at skabe indtægter til kommunen og med til at profilere kommunen, så andre virksomheder eller borger får lyst til flytte til Viborg Kommune. Så det er vigtig, at vi skaber gode og gunstige rammer for dem.

Så hvis jeg kommer i Byrådet igen vil jeg være borgernes lokale talerør til at skabe udvikling og sammenhæng i vores kommune på en sikker og økonomisk måde.