Digitalt Grundlovsmøde

5

jun.

Start: 05/06/2020 12:30 Slut: 05/06/2020 14:00

Sted: Venstre.dk

Adresse:

Det er desværre ikke muligt at gennemføre den traditionsrige Grundlovsfest på Borgvold den 5. juni. Derimod vil jer bede jer blokere jeres kalender den 5. juni fra 12:30 til 14:00. I dette tidsrum vil der blive gennemført et grundlovsmøde over internettet med Venstres formand og gæstetalere akkompagneret af fællessang med Henrik Krogsgaard og Anette Heick. Som afslutning synger Rasmus Bjerg John Mogensen-sange.

Taler og sange gennemføres forskellige steder rundt i landet, så vi stiller løbende om mellem de forskellige lokationer.

Der sendes live på flere Facebook-sider samt Venstres hjemmeside www.venstre.dk

Arrangementet slutter med, at der kan stilles spørgsmål live til Venstres formand via Facebook, og vi håber, at mange medlemmer vil benytte muligheden for at deltage, så vi stadig i fællesskab kan skabe en festdag.

Der vil tilgå mere praktik om arrangementet. For jer, som har erfaring med internettet, så vil det nok være problemfrit at deltage. Andre kan have udfordringer, så det vil nok være en god idé på forhånd at hente lidt råd og hjælp fra andre i omgangskredsen.

Med venlig hilsen
Kurt Mosgaard
Formand