Anne Mette Kleis-Kristoffersen

9. juni 2017

Jeg hedder Anne Mette Kleis-Kristoffersen.

Jeg er et meget engageret og nysgerrigt menneske.

Hjemsted: Viborg

Beskæftigelse: Underviser & pædagoisk medhjælper på Viborg  Private Realskole

Politiske Fokusområder: Skole, - samt børn & ungeområdet.

Hvis vi skal løse vores udfordringer på skoleområdet, skal vi have mere kvalitet i vores indsats! Der skal afsættes de nødvendige ressourcer, og der skal være bedre sammenhæng i overgangene mellem børnehave/skole og skole/ungdomsuddannelse/job.

Alt det vi investerer i børnene i deres første 10 leveår, sparer vi mange gange, når vi “slipper dem ud igen”.

Hvem er jeg?

Jeg er født og opvokset på en gård, lidt nord for Viborg, hvor min far drev et stort landbrug, og min mor arbejdede på Viborg Sygehus som operationssygeplejerske. Mine folkeskoleår foregik i Bjerregrav og Møldrup skole. I 1993 blev jeg student fra Viborg Katedralskole.

Nu er jeg 42 år gammel, og bor i Liseborg i Viborg med min kæreste og mine to børn på 8 og 11 år.

I 2001 blev jeg uddannet reklamefotograf.Jeg har siden da været selvstændig i 15 år, som fotograf med eget reklamebureau.

I 2015 tog jeg en dyb indånding og derefter en stor beslutning. Jeg gjorde op med alt det trygge og sikre, og trådte ud af reklamebranchen og skiftede fuldstændigt spor.

Jeg brændte for at gøre en forskel for, og sammen med, børn og unge.

Jeg søgte derfor uopfordret et job på Viborg Private Realskole. Og fik det.

Her arbejder jeg nu, som underviser både i skolens danske og internationale afdeling. Derudover har jeg også nogle timer i skolens SFO.

Nu til det politiske

Hvorfor er det vigtigt, at netop jeg bliver valgt for Venstre til Viborg Byråd d. 21. november, og hvad er det, jeg vil?

Jeg er helt ny i politik, men samtidig er jeg en kvinde lige midt i livet. Midt i mit arbejdsliv. Jeg er mor, midt i et aktivt familieliv med to børn, som i den grad er lige midt i skolen, midt i fritidsaktiviteter, sociale sammenhænge, sociale medier o.s.v. Jeg har fingeren på pulsen og er oppe i gear! Dvs jeg har noget livserfaring, men jeg er stadig også sulten efter at gøre en indsats på en lang række områder i Viborg Kommune.

Jeg er god til at kommunikere, formidle, forhandle og sidst - men ikke mindst at finde frem til løsninger.

Jeg ser det, som min fornemmeste opgave at virke til glæde for alle borgere i Viborg Kommune. Jeg ønsker ikke blot at varetage snævre særinteresser, som kun er til glæde for Venstrefolk og vores egne vælgere. Jeg ønsker et bredt samarbejde, og at arbejde i byrådet for alle i Viborg Kommune.

Jeg vil altid arbejde for ny fremgang, og aldrig stille mig tilfreds med blot at administrere en stilstand.